Kontakta oss
X

Kontakta oss

  Namn*

  E-post*

  Stad*

  Land*

  Telefon*

  Ämne*

  Meddelande*

  Ladda upp fil

  Distributionspartner
  För återförsäljare

  Industriella sektionsdörrar

  INDUSTRIELLA SEKTIONSDÖRRAR (TLP)

  Industriella sektionsdörrar (TLP) är den mest mångsidiga typen av dörr.
  Den är tillverkad av 40 mm tjocka paneler, därmed är sektionsdörrar isolerade, robusta, lätta att underhålla och säkra att använda. Vi kan tillverka alla typer av skenor, inklusive specialtillverkade skenor. Standardlivstid för en torsionsfjäder är 25 000 cykler. Men för tunga och väldigt tunga dörrar finns fjädrar för en livstid på 50 000 och 100 000 cykler. Förutom för extra stora dörrar kan vi använda direktdrivande kugghjul utan fjädrar.

  Industriella sektionsdörrar paneldesign

  Standardpaneler

  Industriella sektionsdörrar, standardpaneler – RIB- och MACRORIB-ytan har ”Stucco”-mönster som standard

  Industriella sektionsdörrar av RIB-typ finns i 12 standardfärger

  RAL 1015 och RAL 9005 finns bara i woodgrain-mönster.

  Industriella sektionsdörrar av MACRORIB-typ finns i 3 standardfärger

  Andra målade RAL-färger finns tillgängliga på förfrågan.

  Panelalternativ

  Trots standard RIB- och MACRORIB-paneler kan vi erbjuda hela sortimentet av paneler som gör att din dörr ser exceptionell ut, och matchar stilen.

  Industriella sektionsdörrar fönster

  3 typer av fönster – runda, ovala och rektangulära finns tillgängliga. Dubbla akrylglas med karm i plast – som standard.

  För mer elegant effekt – fönster i rostfritt stål med ett lager eller dubbla lager, säkerhetsglas – på begäran. Karmar i rostfritt stål målade med RAL-färger är tillgängliga.

  Bak- och sidodörr

  Sidodörrar är gjorda enligt stilen och parametrarna för panelerna, inklusive aluminiumdörrkarmar och glas.

  När ytterligare ingång krävs och det inte finns något utrymme för sidodörren, kan bakdörren vara ett alternativ. Som standard levereras dörrluckan med dörrstängare, lås och handtag. Du kan välja antingen standard eller en version med låg tröskel, vilket är bekvämare att passera genom.
  Standard öppningsstorlekar är 800 mm breda och 1900-2300 mm höga beroende på dörrlayout. Max bredd för bakdörrs öppning är 1200 mm (kontakta tillverkaren om möjlighet för breda dörrar).
  Bakdörren i TLP-dörren är fabriksmonterad med lås och skjutdörrstängare. Tillval finns för magnetisk eller mekanisk stängningskontakt för bakdörr, olika alternativ för antipaniklås är fabriksinställda på begäran. Bakdörrar kan tillverkas i dubbelsidig ”sandwich”-panel eller med aluminiumpanel med full sikt. Även i olika kombinationer av dem.
  För extra säkerhet – 3-punktslås är ett möjligt tillval.

   

  Industriella garageportsöppnare

  RYTERNA industriella dörrar är utformade för att drivas såväl manuellt som elektriskt. De går att använda med drivenheter från de flesta kända tillverkarna, och ger dig optimal driftskomfort, effektivitet och säkerhet.