Kontakta oss
X

Kontakta oss

  Namn*

  E-post*

  Stad*

  Land*

  Telefon*

  Ämne*

  Meddelande*

  Ladda upp fil

  Distributionspartner
  För återförsäljare

  PVC HÖGHASTIGHETSDÖRRAR

  Hög-hastighetsdörrar

  Hög-hastighetsdörrar, specifikt rull-upp och rull-zip typerna, är designade för snabbt tempo miljöer där hastighet och effektivitet är avgörande. Dessa dörrar kan hantera öppningar upp till 4000 mm breda och 4000 mm höga.

  Gardinmaterialet är tillverkat av hållbar PVC, med en vikt på 900g/kvm, vilket säkerställer en robust barriär mot yttre förhållanden samtidigt som enkel drift upprätthålls.

  Maskinvarukomponenterna, inklusive guider, fästen och axlar, är tillverkade av galvaniserat stål, vilket erbjuder korrosionsmotstånd och ökad hållbarhet.

  Dessa dörrar drivs av en 1-fas motor, som är kopplad till en N2000 RYTERNA inverter, vilket säkerställer smidig och justerbar hastighetskontroll för öppning och stängning av dörren.

  Denna konfiguration är idealisk för industriella och kommersiella tillämpningar där hög trafikflöde och miljökontroll är avgörande.

  Standard dörruppsättning

  • N2000 RYTERNA invertersystem kontrollpanel med motor och knappar
  • Knappbox
  • Fotocelluppsättning
  • Galvaniserad stålbeslag

  Standard gardinfärger (liknande RAL)

  RAL 1003

  RAL 2004

  RAL 3028

  RAL 5002

  RAL 5012

  RAL 6001

  RAL 9016

  RAL 7035

  RAL 9005

  INDUSTRIELLA GARAGEPORTÖRER

  Industriella portar från RYTERNA är designade för både manuell och elektrisk drift. De är kompatibla med portöppnare från de flesta välkända tillverkare och erbjuder optimal driftskomfort, effektivitet och säkerhet.