Kontakta oss
X

Kontakta oss

Namn*
E-post*
Stad*
Land*
Telefon*
Ämne*
Meddelande*
Ladda upp fil
Distributionspartner
För återförsäljare

Sektionsgarageportar

 

Sektionsdörrar är en av de mest populära garageportstyperna på marknaden. De blev ett alltmer populärt alternativ för kunder då de erbjuder en kombination av ekonomi, hållbarhet och bra utseende. Perfekt akustisk och värmeisolering garanteras av 40 mm tjocka, PU-skummade ”sandwich”-paneler

Inga breddbegränsningar.
Sektionsgarageportar kan produceras upp till 8 m breda.

Tillförlitliga material.
Ryternas val – produktion av solida garageportar, av tjocka och robusta material för ökad hållbarhet och längre livslängd på produkten.

Unik design.
Brett utbud av applikationer i rostfritt stål som passar de mest krävande designkraven.  Genom att använda fönster i rostfritt stål kommer garageporten att ha en modern design.

Alumax och Okoume.
Sektionsgarageportspanel pläterad med 2,5 mm aluminiumskivor som är slipade och målade i valfri RAL-färg inklusive metallfinish och när den är dekorerad med inlägg kan det bli ett riktigt konstverk. Extremt vattenbeständigt okoumé-lövträ används för varvsindustrin. Genom snideri eller slipning av okoumélager kan vi återskapa olika motiv, mönster och dekorativa inslag.

Matchande design.
Helt matchande design för sidodörr och garageport. Även en lösning för ingång och garageport.

ALU-dörrkarm.
Aluminiumdörrkarm för garageport monterad emellan – enkel installation, hållbart och med ett modernt utseende.

Fönster som designelement.
Paneler med full sikt kan bestrykas i valfri RAL-färg eller i Golden Oak-finish.  Fönster med dubbla akrylglas produceras i en klar, matt, frostad eller tonad finish.

garagentor mit tür

Bekvämt alternativ – gångdörr.
Bakdörren är ett mycket bekvämt alternativ om garageportens utrymme används för en hobby eller som ett tvättstuga. Den kan vara vänster- eller högerhängd, med en bredd upp till 1,2 m och låg tröskel vilket gör ditt garage till ett praktiskt utrymme.

Titta från insidan.
Våra garageportar R40 för bostadshus med spänningsfjädrar är ett perfekta val för nybyggda hus och renoverade hus. Våra TL-dörrar har utvecklats och testats under de mest krävande industriella förhållandena.

Anpassade skenor.
Säkra och tillförlitliga skenor som tillverkats enligt ditt garages egenskaper. Som standard är skenorna zinkbelagda, men de kan även pulverlackeras i nästan vilken färg som helst.

Driftskomfort.
RYTERNA garageportar är konstruerade för att drivas för hand eller genom dörröppnare. De är kompatibla med drivenheter från de flesta kända tillverkarna, och ger dig optimal driftskomfort, effektivitet och säkerhet.

STUCCO
SMOOTH
WOODGRAIN

Överflöd av valmöjligheter.
Mer än 100 variationer av dörrpanelmönster, ytstrukturer och färger tillgängliga.

FLUSH
TOPRIB
MIDRIB
RIB
MACRORIB
MICRORIB
CASSETTE

Garageportar finns i olika konfigurationer, med en stil som är perfekt för varje hem. Behöver du mer information? Fråga efter Ryterna garageportar